Trainingen: Fight Spirit

Fight Spirit Arnhem? Wil jij graag starten met vechtsporten? Zoals BJJ, MMA of Kickboksen dan ben je bij Fight Spirit aan het juiste adres. Lees snel verder!

BJJ bij Fight Spirit

Fight Spirit Arnhem

Braziliaans Jiu Jitsu afgekort met BJJ is een vechtsport waarbij het grondvechten centraal staat. Bij Braziliaans Jiu Jitsu worden verschillende werp, klem, wurg en control technieken gebruikt. Stoot en traptechnieken zijn niet toegestaan.

De beoefenaars leren alle facetten van het grondvechten. Tijdens de lessen dragen de deelnemers een trainingspak zogenaamd GI. Bij NO-GI (grappling) draagt men een t-shirt en een korte broek. Ook wordt er gebruik gemaakt van kniebeschermers en een bitje. Door gebruik te maken van beschermende materialen is Braziliaans Jiu Jitsu een zeer veilige sport.

Klik hier om je aan te melden voor een Gratis Proefles!

BJJ Kids in Arnhem

BJJ kids lessen vinden woensdag en zaterdag plaats. BJJ Kids is vanaf 6 jaar, momenteel nog zonder vaste bovengrens. Als de behoefte ontstaat (de jeugdgroep blijft groeien), zullen de instructeurs kijken of het mogelijk is om meerdere jeugdgroepen op te zetten.  

Leden vanaf 14 jaar trainen met de volwassenen mee. Uiteraard wordt er in de beoefening van de diverse vechtsporten rekening gehouden met de intensiteit en belasting die past bij het (jeugdige) individu.

Gratis BJJ kids proefles klik dan hier! 

MMA bij Fight Spiritmma fight spirit

Mix Martial Arts is een combinatie van verschillende vechtsporten waarbij de technieken uit Boksen, Kickboksen, Jiu Jitsu en Grappling worden gecombineerd. Deze technieken worden op verschillende manieren gebruikt. 

Tijdens de lessen dragen de deelnemers een korte broek en een t-shirt. Ook word er gebruik gemaakt van handschoenen en scheenbeschermers. Door gebruik te maken van beschermende materialen is MMA een zeer veilige sport.

Klik hier om je aan te melden voor een Gratis Proefles MMA bij Fight Spirit! 

Kickboksen bij Fight Spirit

kickboksen fight spirit

Kickboksen is een vechtsport waarbij gebruik wordt gemaakt van stoot en traptechnieken. Deze technieken zijn afkomstig uit verschillende vechtsportstijlen zoals muay thai, boksen en karate. Kickboksen vindt zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten.

Het kickboksen in de VS is ontstaan als systeem om verschillende vechtsportstijlen met elkaar te laten meten. Het kickboksen in Japan heeft zich ontwikkeld uit harde karate stijlen met invloed van muay thai.

Tijdens de lessen dragen de deelnemers een korte broek en een t-shirt. Ook wordt er gebruik gemaakt van handschoenen en scheenbeschermers. Door gebruik te maken van beschermende materialen is kickboksen een zeer veilige vechtsport.

Aanmelden voor gratis kickboks les hier!