BJJ Arnhem: voor iedereen geschikt! Een echte aanrader

BJJ is een afkorting van Braziliaans Jiu Jitsu: een variant op de van oorsprong Oosterse vechtsport. Hierbij staat het grondvechten centraal. Op de mat gebruik je verschillende klem- en werptechieken om de aanvaller te overmeesteren. Het uiteindelijke doel is dat hij of zij afklopt.

Deze sport is om allerlei redenen een echte aanrader:

  • Je hoeft er niet sterk voor te zijn
  • Je werkt aan je reflexen
  • Je krijgt een ijzeren conditie
  • Je zelfvertrouwen groeit
  • Je werkt aan je probleemoplossend vermogen
  • Je leert leuke, nieuwe mensen kennen

Wil je BJJ in Arnhem beoefenen, dan ben je van harte welkom bij Fight Spirit. Je vindt ons in de Van Oldenbarneveldtstraat op nummer 85A, vlakbij de voormalige elektriciteitscentrale.

Ook voor kinderen

Ook voor kinderen

Braziliaans Jiu Jitsu in Arnhem voor kinderen? Absoluut. Braziliaanse Jiu Jitsu is zo ontworpen dat ‘zacht’ het van ‘hard’ kan winnen en klein van groot. Niet alleen kunnen kinderen tijdens onze lessen stoeiend hun energie kwijt, ook werken ze aan hun creativiteit, respect voor anderen en zelfvertrouwen.

Tijdens BJJ dragen de kinderen een trainingspak, rashguard en een bitje indien gewenst. Daardoor is dit een zeer veilige sport. Net als voor de volwassenen geldt dat kinderen van harte welkom zijn voor een proefles. Neem contact op voor meer informatie.

Braziliaanse Jiu Jitsu

Braziliaanse Jiu Jitsu

Wist je dat 90% van de straatconflicten op de grond eindigen? Braziliaanse Jiu Jitsu is al bijna honderd jaar oud en veelvuldig in de praktijd getest. Deze technieken maken gebruik van het hefboomeffect in plaats van brute kracht. Dat maakt BJJ geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen.

Vechtsport in Arnhem

Op zoek naar een leuke vechtsport in Arnhem? Braziliaanse Jiu Jitsu heeft een lage instapdrempel. Al tijdens de eerste les leer je technieken waar je de rest van je leven profijt van hebt. Maar je kunt ook voor andere vechtsporten bij ons aan de Van Oldebarneveldtstraat terecht:

  • Mixed Martial Arts (MMA)
  • Kickboxen

Ook hierbij geldt dat je van harte welkom bent voor een gratis proefles. Onze ervaren en enthousiaste trainers maken graag tijd vrij voor nieuwkomers, of ze nu ervaring in vechtsporten hebben of niet.

Jiu Jitsu: Arnhem kiest voor BJJ

Als je Jiu Jitsu in Arnhem wilt doen, ben je bij ons aan het juiste adres. Fight Spirit is een vechtsportschool waar je de Braziliaanse variant van deze eeuwenoude Japanse vechtsport vindt. Braziliaans Jiu Jitsu is veiliger en geschikt voor werkelijk iedereen. Deze vorm van zelfverdediging is namelijk zo ontworpen dat de zwakkere deelnemer het van de sterkere kan winnen. En dat geeft een enorme kick. Tot gauw schrijf je hier in voor een proefles?